Header Ads

PC Program: Windows Movie Maker 12 İndir


Windows tarafından ücretsiz lisans ile paylaşılan başarılı video düzenleme ve oluşturma programının 12. sürümü yayınlandı. İlk versiyonu ile kendi kitlesini oluşturan program hala video düzenleme denildiğinde ilk akla gelen adres.

Windows Movie Maker Hangi Bilgisayarlarda Çalışır
Windows XP versiyonundan Windows 17'ye kadar (bu sürümlerde dahil) tüm Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlarınıza linkten indirdiğiniz programı kurabilirsiniz. Ücretsiz lisans ile paylaşılan program için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmez. Sadece 1.18 MB ebadındaki bu küçük dev dosya ile sizde kendi video filmlerinizi oluşturabilirsiniz.

Kullanımı son derece basit olan Windows Movie Maker ile resimlerinizde kolajlar oluşturabilir ve araya özel geçiş efektleri ekleyebilirsiniz. Görüntünün dışında ses dosyaları da ekleyebildiğiniz Movie Maker ile kendi filminizi yapmak çok kolay. Tüm bunların dışında videolarınızda kesme, kırpma gibi düzenlemeler ile yavaşlandırma ve hızlandırma gibi efektleri de program sayesinde yapabilirsiniz. Key, serial, crack gibi işlemlere ihtiyaç duymadan ücretsiz lisanslı versiyon ile programı hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Programı linkteki bağlantıdan indirebilirsiniz: Windows Movie Maker

Hiç yorum yok