Header Ads

Eskimeyen Telefon Samsung Galaxy Note 4 Özellikleri ve Fiyatı


Samsung Galaxy Note 4 Özellikleri ve Fiyatı

Samsung Galaxy Note 4‘ün daha resmi tanıtımı bile gerçekleşmemişken Endonezyalı bir online alışveriş sitesinden yayınlandı. Paylaşılan bilgilere göre Samsung Galaxy Note 4 özellikleri 5.7 inç, süper AMOLED ekran, 4 GB RAM, 1.3 Ghz 8 çekirdekli işlemciye sahip. Samsung Galaxy Note 4’ün kamerası 16 MP‘dir. Ayrıca bu alette optik görüntü sabitleyebilme imkanı da var. Bu senenin beklenen telefonlarından biri olan Samsung Galaxy Note 4 hakkında çok fazla sızıntı haber paylaşılmakta. Samsung Galaxy S5 beklenenleri karşılayamadığı için Samsung Galaxy Note 4 ile bu yıl ki kar oranlarını arttırması ve hedeflerine ulaşması lazım ilerleyen günlerde bunu göreceğiz. Samsung Galaxy Note 4 cihazında ilk olarak Android 4.4 Kitkat sürümü kullanılacak. Daha sonra ise geliştirme aşamasında olan Android L, Galaxy Note 4′ güncelleme ile birlikte gelecek.

Şimdilik özellikleri güzel görünen Galaxy Note 4’ün fiyatı da güzel. Yaklaşık olarak vergiler dahil fiyatı 1600 TL civarında bişe olması bekleniyor Türkiye güncel fiyatı tabi bu.

Muhtemelen yanlışlıkla endonezyalı alışveriş sitesinin kısa süreliğine Galaxy Note 4’ü ön siparişe çıkarıp ve özelliklerini gösterdikten sonra siteden bağlantı kaldırıldı. Bu konuda daha fazla bilgiye sahip olmak istiyorsanız lütfen takipte kalınız.

Hiç yorum yok