Header Ads

Sony Xperia Tipo ST21i Özellikleri ve İnceleme

Sony Xperia Tipo ST21i özellikleri hakkında vereceğimiz bilgilerle beraber; karşılaştırma, fiyatı, puanlama konularında da detaylara gireceğiz. Telefonun en iyi şekilde tanınması için bu bilgilerin önemli olduğunu düşünüyoruz.

Sony Xperia Tipo ST21i, işletim sistemi olarak Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) ile beraber gelen bir model. RAM 512 MB olurken, arttırılabilir hafıza ile geliyor. TFT tipinde olan ekranının boyutu 3.2 inç ve çözünürlük değeri de 320 x 480 Pixel. 3.15 Megapixel olan kamerası 2x zoom il gelmekte. NFC dışındaki temel standartları sağlamakta. 1500 mAh bataryası olan bu cihaz, 5 saat maksimum konuşma süresi sağlıyor. Bekleme süresi olarak maksimum süre ise 470 saat. Bağlantı hızında 7.2 Mbps değeri karşımıza çıkıyor. Bu dokunmatik ekranlı telefon, görüntülü konuşmaya uygun değil. 100 gr olan telefonun 103 x 57 x 13 mm ölçüleri mevcut. Sony Xperia Tipo ST21iiçin bu bilgileri, özelliklerin özeti şeklinde düşünmek gerekir. Asıl önemli olan, rakipleri karşısındaki durumu ve fiyatına göre ne derece kaliteli olduğudur. Bunları öğrenmek için çok daha detaylı bir inceleme ve yorum bölümüne geçiyoruz. Aşağıdaki başlığımızda puanlama ve yorumlarla tercihinizi daha sağlıklı yapmanıza yardımcı olacağız.

Sony Xperia Tipo ST21i Fiyatı ve Yorumlar

Sony Xperia Tipo ST21i, fiyatının piyasaya sürüldüğünde 390-440 TL aralığında olduğunı biliyoruz. Günümüzde online satış mağazalarında ikinci el fiyatı 100-120 TL arasında değişmektedir. Alt segment olan bu telefonun fiyatına göre sağladıklarına detaylı bir şekilde bakalım. Ekran boyutu ideal. Görüntü kalitesi ise bu fiyatlara göre gayet iyi görünüyor. Bağlantı hızı, veri indirme gibi konularda da can sıkmayacak olan bir model. Telefonun şarjı az gidiyor. Bu durum her ne kadar gele bir sorun da olsa, bu telefon standartların da altında diyebiliriz. Kamerası fiyat nispetinde iyi görünüyor. Temel özelliklerin tamamını sağlaması da rakiplerine göre avantajı olarak görülebilir. Telefonun şarj dışında oldukça iyi olduğunu söylemek mümkün. Puanlamadan aldığı not ise 10 üstünden 6. Nokia’nın Asha modelleri de bu konuda göz atılabilecek olan telefonlardan. Sitemizden konuyla ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. İnceleme bölümüne göz atınız.

Hiç yorum yok