Header Ads

Bedelli Askerlik Twitter'da Trend Topic Oldu



Bedelli Askerlik Twitter'da

Son dönemde Başbakan Binali Yıldırım ile BBP başkanı Mustafa Destici arasında geçen görüşmeden sonra tekrar gündeme gelen bedelli askerlik konusu Twitter üzerinde trend topic oldu! 4 Haziran akşam geç saatlerde başlayan Twitter'da bedelli seferberliği 5 Haziran'ın ilk saatlerinde de etkisini arttırarak devam etti.

Slogan: Başbakandan BedelliAskerlik

İşte o Twitter üzerinde bir çığ gibi büyüyen bedelli askerlik mesajlarından öne çıkanlar:

"Başbakandan BedelliAskerlik bekleyenlerin gözü kulağı sendne gelecek talimatta Reis!"

"Hedefimiz 3milyon kisinin belli Başbakandan BedelliAskerlik cozum bekliyoruz artik magduruz yorulduk @RT_Erdogan @hasandogan @ikalin1"

"Sn.Başkanımız @RT_Erdogan Yeni Atılım döneminde gençlerin sorununa çözüm bulacaktır inşallah. #BedelliAskerlik" 

"İşsizliğe Çözüm, Gençlere Gelecek, Hastalara Şifa, Ekonomiye Can #BedelliAskerlik Başbakandan BedelliAskerlik"

"Bedelli gelmeli artık ailemize bakacak kimse yok borcumuz var tek çare Başbakandan BedelliAskerlik @tcbestepe @TC_Basbakan @fikriisik"

"Başbakandan BedelliAskerlik @RT_Erdogan bu büyük kitleyi görmezden gelmeyin sayın cumhurbaşkanım"

"Başbakandan BedelliAskerlik açıklaması İnşallah yakın bir zamanda gelir ve bu kadar bekleyen mutlu edilir"

Başbakanın Gündemde Yok Açıklaması Unutulmadı 
Basın mensuplarından gelen soruları; yoğun bir şekilde terör ile mücadeleye odaklanıldığı ve gündemde olmadığı yönünde açıklama yapan Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a da gençlerden sitem geldi.

"Reisin 2014 de sözleri hala kulağım da #bedelliaskerlik terörle mücadele de olumsuzluk yaratmaz Başbakandan BedelliAskerlik"

SMA Hastaları Unutulmadı
BBP başkanı Mustafa Destici'nin teklif ettiği gelecek fondan SMA hastalarına kaynak ayrılması da vatandaşlarımız tarafından unutulmadı ve mesajlarda dile getirildi.

"SMA Hastalarımız kurtulsun, Milli Savunmaya Kaynak Olsun Başbakandan BedelliAskerlik @RT_Erdogan @tcbestepe @TC_Basbakan"

Bedelli'de Şok Eden Anket!
Bedelli askerlik için yapılan anket sonuçlarında SMA'lılara koşulsuz bakılsın seçeneği yerine; bedelli SMA'lılar için gelsin denilmesi maalesef bu trend topic çalışmasına gölge düşüren bir insanlık ayıbı olarak kayıtlara geçti. 273 kişi arasından yapılan ankette sadece %8'lik dilim SMA'lılara koşulsuz tedavi sağlanması gerektiği yönünde görüş bildirdi.


Twitter Seferberliği Resimler İle Geniş Kitlelere Yayıldı

İşte bedelli askerlik için yapılan ve Twitter'da dolaşan görsellerden bazıları. 





Hiç yorum yok