Header Ads

Nokia 603 Özellikleri ve İnceleme

Nokia 603 modeli için özellikleri bilgisini verirken, satın almaya ne kadar uygun olduğu meselesine de değineceğiz. Fiyatı, yorumları, karşılaştırma da yazımızdaki diğer unsurlardan olacak. Ayrıca 10 üzerinden de puanlama yapacağız. İnceleme ve özellikleri karşınızda.
 
Nokia 603, Symbian Belle OS işletim sistemi kullanılmış olan bir telefon. 110 gr olan telefonun ölçüleri ise 113.5 x 57.1 x 12.7 mm. Bağlantı hızı değeri 14,4 Mbps. Telefonda bütün temel standart özellikler mevcut. Bu dokunmatik ekranlı telefonun boyutu ise 3.5 inç. IPS LCD tipindeki ekran, 360 x 640 Piksel çözünürlük sunuyor. 4x olan kamerası 5 MP. Arttırılabilir hafızası, radyo ve TV’si bulunuyor. 16 saat olan maksimum konuşma süresi yanında, 460 saat bekleme süresi mevcut.

Nokia 603 Fiyatı ve Yorumları

Nokia 603 fiyatı 250-300 TL olan bir akıllı cihaz. Bu fiyatlarla ilgili olarak uygun olduğu hakkında yorum yapmak doğru olacaktır. Tüm standartlara sahip olması, 5 MP kamerası (4x zoom var) çözünürlük kalitesi iyi olan ekranı, bu fiyatlara alınabilecek olan telefonlardan olduğunu gösteriyor. Bağlantı hızı ve veri indirme konularında da kendisini gösteren telefon, fiyat ve kalite arasındaki dengeyi fazlasıyla sağlıyor. Şarj süresi de oldukça iyi görünüyor. Bu konuda sorun yaşamayacağınızı söyleyebiliriz. Ekran boyutu için de ideal olduğu yorumu yapılabilir. Ancak işletim sistemi, telefonun tercih edilme durumunda olumsuzluk oluşturmakta. Uygulama konusunda yetersiz olması, Nokia’nın bu modeli için büyük kayıp. Puanını bu yüzden kırarak 10 üzerinden 7 veriyoruz.

Hiç yorum yok