Header Ads

Dropbox’tan Carousel adlı Yeni Uygulama


Büyük dosya paylaşımlarının vaz geçilmezlerinden olan Dropbox, akıllı telefon kullanıcıları için oldukça işlevsel yeni bir uygulama sunuyor. Söz gelimi Carousel adlı uygulamada Fotoğraf ve video odaklı bir depolama, düzenleme paylaşma ve benzeri işlemleri yapabilmek oldukça kolay ve hızlı.

Ne İşe Yarıyor?
Mobil Cihaz ile çekilen fotoğrafınızı ya da videonuzu otomatik olarak kaydediyor ve günlere aylara bölerek arşivliyor. Öte yandan galeriye girdiğinizde tıpkı Facebook zaman tünelinde olduğu gibi video ve fotolarınızı tarihlere göre sıralayarak hangi ayda ne yaptığımızı görebiliyoruz. Ücretsiz bir kullanış sunan Carousel’i kullanmak için öncellikle Dropbox hesabı olması gerekiyor. Zaten dosyalarımız Dropbox’ta muhafaza ediyor.

Paylaşma İşlemi de Oldukça Kolay
Fotoğraf yad videomuzu paylaşmak istediğimiz zaman ise tek yapmak gereken, bir yada bir den fazla göndereceğimiz şeyleri seçip göndere tıklamak. Onlarca yüzlerce fotoğrafı derleyip tek seferde gönderme olanağı sunması Corusel’in öne çıkan özellikleri arasında. İster telefonunuz Android ister iphone olsun rahatlıkla indirmeniz söz konusu bunun için Google Play store ve Apple AppStore’yi ziyaret etmeniz yetiyor. Tamamen ücretsiz olan uygulama, oldukça hızlı bir yapıda olması ve büyük dosyaları yollarken ki çekilen sıkıntılara bir son vereceğe benziyor. Dosya paylaşmayı seven Pc kullanıcılarının vaz geçilmesi olan Dropbox bundan aylar öncesinde telefonlara da el atacağını açıklamıştı.

Hiç yorum yok