Header Ads

Yandex Browser PC VERSİYON İNDİRİN




Yandex Browser sade ve kullanışlı web tarayıcısı, Rusya çıkışlı olup dünya genelinde kullanılan en popüler arama motorlarındandır. Yandex tarafından geliştirilen sade, hızlı ve kullanışlı bir internet tarayıcısıdır. Yandex Browser sade kullanıcı arayüzüyle dikkat çekmektedir.

Browser'in Fenerbahçe, Galatasaray ve  Beşiktaş versiyonlarını indirerek, internette yapacağınız aramaların reklam gelirlerinden kulübünüze de katkı sağlayabilirsiniz.

Yandex İpucu: Özellikle eski sisteme sahip bilgisayarlarda diğer tarayıcılarda yaşanan video izlerken takılma ve donma sorunları Yandex tarayıcısında yaşanmadığı gözlenmiştir. Bu bakımdan tüm kullanıcılara tavsiye edilmektedir.

Yandex Navigasyon gibi mobil cihazlara ücretsiz navigasyon hizmeti veren şirketin uygulaması ile anlık olarak trafik durumlarını görebilirsiniz. Türkiye tarayıcı pazarında da yavaş yavaş kendini göstermeye başlayan Yandex Browser sayesinde kullanıcılar aynı zamanda Yandex tarafından Türk kullanıcılarının beğenisine sunulan Yandex.Disk, Yandex.Haritalar, Yandex.Mail gibi Yandex servislerine de doğrudan erişim sağlayabiliyorlar.


Yandex Browser İndirin: https://browser.yandex.com.tr/desktop/main/?ncrnd=9130

Hiç yorum yok