Header Ads

POKEMON DUEL ANDROID VE IOS İNDİR



Pokemon Duel oyununu android telefon ve tabletlerinizde veya ios işletim sistemine sahip i-phone ve i-padlerinizde oynayabilirsiniz. Online olarak oynanabilen ve Pokemon Go'dan farklı olarak strateji tabanlı olan oyunu yazımızdaki linklerimizden indirebilirsiniz. Linklerimiz direkt apk, google play ve app store linki olarak yazımızın devamında sizleri bekliyor.

Lisans: Ücretsiz
Dil Desteği: İngilizce
İşletim Sistemi: Android/Android Tablet
Gereklilik: Android 4.1 ve üzeri
Üretici: THE POKEMON COMPANY INTERNATIONAL

Giriş
Pokémon Düello Pokémon rakamları kullanan bir strateji oyunudur. En sevdiğiniz rakamları ile bir güverte inşa ve daha sonra bir Ligi maç içine sıçrama! Lig Maçları üst Lig sıralarda girmek için bir şans dünyanın dört bir yanından oyuncular ile rekabet. Gerçek zamanlı olarak rakipleri mücadele edeceğiz! , Düellolar kazanmak serin şekil ve öğeleri her türlü almak ve güverte güçlü olun!
Kurallar basit! nesnesi rakibin gol için rakamlar birini almak için ilk oyuncu olmaktır. Nasıl hedefe alacak? Rotanızı dikkatle seçmek gerekir! düellolar olarak, siz ve rakibiniz sizin rakamları hareketli sırayla. onların yolunu-it engellemek taktikleri hakkında hepsi sadece stratejik bir oluşum kurmak ve rakibin saldırı, ya da! strateji planı ve kedi-fare bu oyunda rakiplerinizi yenmek!
düellolar, güverte 6 Pokémon figürleri oluşmaktadır. farklı hamle ve yetenekleri ile rakamlar her türlü her bulunmaktadır. Eğer kendi özel güverte inşa olarak bu akılda tutun!
Özel güverte ve AI yararlanın! AI iyi hamle belirlemek ve sizin için sapacağız güvenilir bir müttefiktir. AI tam olarak faydalanmak ve rakiplerinizi ezmek!

Notlar
- Kullanım Şartları
Bu uygulamayı kullanmadan önce Kullanım Şartlarını okuyunuz.
- Cihaz ayarları
Cihazınızın ayarlarına ve / veya nasıl kullanıldığına bağlı olarak, bu uygulamayı başlatmak için mümkün olmayabilir. (Örneğin jailbreaking gibi) belirli işlemler yapılmıştır ise oyuncular arasında adaleti korumak için, bazı işlevler erişilemez hale gelebilir.
- Alışveriş yapmadan önce
Robot OSVersion 5.0 veya daha yüksek, bu uygulama için gereklidir. Kullanılabilir özellikler cihazınızın işletim sistemi sürümüne bağlı olabilir.
Eğer satın alma yapmadan önce cihazınızda hiçbir sorunları ile bu ürünün serbest-of-charge özelliklerini kullanabilirsiniz emin olun.
Bazı cihazlar ve / veya yapılandırmaları da çalışmayabilir uygulamanın neden olabilir.
- Cihaz ayarları
Cihazınızın ayarlarına ve / veya nasıl kullanıldığını bağlı olarak, bu uygulamayı başlatmak için mümkün olmayabilir. (Örneğin köklendirme gibi) belirli işlemler yapılmıştır ise oyuncular arasında adaleti korumak için, bazı işlevler erişilemez hale gelebilir.
Aşağıda listelenen cihazlar bu uygulaması ile uyumlu değildir, bu yüzden bu cihazlarda bu uygulamayı indirmek için mümkün olmayacaktır.
Sony Tablet S
Motorola Xoom MZ604
Optimus Pad L-06C
Eee Pad Transformer TF101
ICONIA TAB A200-S08G
Motorola Foton 4G MB855
MediaPad Gençlik (hws7701w)
Yota Telefon 2 (YD201)
ZenFone 2 (ZE551ML)
SHARPAQUOS kristal X SG402SH
- Sorularınız için
Pokémon Duel hakkında sorunları bildirmek için support.pokemon.com ziyaret edin.

Pokemon Duel Nasıl Oynanır Video: 











Pokemon Duel İndir

Pokemon Duel ios indir

Pokemon Duel oyununu sınırsız para hileli olarak oynamak isterseniz linkteki yazımızdan indirebilirsiniz:

Pokemon Duel Mod Apk indir

Pokemon Duel nasıl oynanır yazımızdan oyun ile ilgili görüntüleri ve ilk oynanım ipuçlarını bulabilirsiniz:

Pokemon Duel Nasıl Oynanır

Hiç yorum yok