Header Ads

KİM ARIYOR ?


Kim Arıyor programı Caller ID App tarafından Android için geliştirilen bilinmeyen numaralar uygulamasıdır. Telefonunuz çaldığı anda uygulama otomatik olarak devreye girer ve sizi arayan numaranın kim olduğunu görmenizi sağlar.

Arama esnasında ufak bir pencere halinde çıkan bilinmeyen numara ismini isterseniz sağ tarafa atarak ekrandan atabilirsiniz.

Programın çalışma mantığı; siz uygulamayı yüklediğinizde rehberinizi veri tabanına kaydediyor ve her uygulamayı yükleyen kişiden aldığı numaraları veri tabanında toplaması sayesinde diğer kullanıcılara da sizin rehberinizdeki kayıtlı ismi ile numarayı gösteriyor. Yani sizi arayan kişi uygulamayı kullanan başka birinin rehberinde "Abim" diye kayıtlıysa program size bu kişiyi bu isimle gösterecektir.

Kim Arıyor ve CIA uygulamarından numaranızı silmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz:
Kim Aramış Numara Silme
CIA Numara Silme

Kim Arıyor? Hakkında

Fiyat:Ücretsiz
Boyut:Cihaza göre değişir
Gerekli Sürüm:Cihaza göre değişir
Geliştirici:Caller ID App Dev Ciamedia
Güncellenme:12.01.2017

Kim Ariyor - Mobil telefonunuzdan sizi kim arıyor öğrenin Kim Ariyor - 1,5 milyarın üzerinde numaranın çağrı bilgisini bulun NEDEN ÇAĞRI TANIMLAMA? Kim arıyor? Daha önce hiç görüşmediğiniz bir kişi veya şirketten bir çağrıya cevap verdiğinizi – ve cevapsız arama aldığınızı – düşünün. Kim Ariyor – Çağrı Tanımlama Uygulamasıyla arayanın kim olduğunu hemen görebilirsiniz. Kim Ariyor, telefon çalarken ekranınızda adı, adresi ve diğer bilgileri hemen görüntüler. Bu da çağrıya doğru hazırlanmanız, hatta reddetmeye karar vermeniz anlamına gelir. Harika! Kim Ariyor NE YAPAR? Kim Ariyor, hem özel kişiler hem şirketler hakkında, çağrılarla ilgili Arayan Kimliğini gösterir. Telefon numaralarını arayın, istenmeyen çağrıları engelleyin ve telefonunuz çalarken kimin aradığını tespit edin!

Kim Arıyor Google Play

Hiç yorum yok