Header Ads

ADVENTURE TIME: MASTERS OF OOO APK İNDİR


GlobalFun games tarafından geliştirilen Adventure Time: Masters of Ooo oyunu bir çizgi film uyarlamasıdır ve oyun versiyonu da Google Play üzerinden 4.1 puan almayı başarmıştır. Macera türündeki oyunumuzun Google Play ve direkt olarak APK linlerine yazımızın devamında ulaşabilirsiniz.

Geliştirici: GlobalFun Games
Eklenme: 30 Ocak 2017
Güncelleme: 30 Ocak 2017
Versiyon: 1.0.40
Dosya Tipi: APK
Dosya Boyutu: 46,87 MB
Kategori: Macera

★★★★★ Buz Krallık Macera şimdi kullanılabilir! ★★★★★

"! Zindan" Adventure Time bölüm esinlenerek oyunu oyna Kristal Göz Dungeon girin ve nihai maceraya atılmak!

ARAŞTIRMAK
kötü yaratıklar ve şeytani tuzaklarla dolu karanlık odaları gobs keşfedin! İskeletler, bugbears ve diğer canavarlar acımasızca size ve zehirli oklarla ve zemin ani olarak tuzakları çok sayıda sizi jack takip edecek.

TOPLAMAK
Serin Gizmos her düzeyde boldur ve yolculuğunuzda size yardımcı olacaktır. anahtarlar, taşlar ve kristaller yığma ederken kaykaylar, görünmezlik pelerin ve diğer kaçık şeyler Pick up.

SAVAŞ
iblis kedi, kova şövalye ve diğer güçlü düşmanlar şekilde durun. Sahip olduğunuz her şaşırtıcı hareket kullanan yoğun bir mini oyun her biri savaşın!

GADGET'LAR
zafer itmek için Ooo Ayakkabı gibi radikal gadget'lar kullanın!
Crystal Eye bulmak için becerilere sahip misiniz?

*******************************
DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR:
Indirebilir ve ücretsiz olarak bu oyunu oynayabilir. aynı zamanda, ya da gerçek para ile ödeme yaparak oyun yoluyla veya belirli reklam izlemek karar vererek ilerlerken elde edilebilir sanal para kullanarak oynatabilirsiniz bilgilendirilmelidir. gerçek para kullanarak sanal para satın kredi kartı ya da hesabınızla ilişkili diğer ödeme formunu kullanarak gerçekleştirilir ve giriş Google hesabı şifrenizi oyna zaman kredi kartı numaranızı veya PIN'i yeniden girmesine gerek kalmadan, aktive edilir.
Uygulama içi satın alma Play Store ayarları içinde kimlik doğrulama ayarlarını ayarlayarak sınırlı olabilir (Google Store Ana Sayfa> Ayarlar> alımlar için kimlik doğrulaması iste oyna) ve her satın alma / Her 30 dakikada ya da Asla için bir parola ayarlama.
Devre dışı bırakılması şifre koruma yetkisiz satın alma neden olabilir. Önemle başkalarının cihaza erişimi olabilir eğer şifre koruması Eğer çocuklarınız varsa açık veya tutmak için teşvik ediyoruz.
Bu oyun, bir üçüncü taraf sitesine yönlendirecektir reklam içerir. Cihazınızın reklam tanımlayıcı cihazınızın ayarlar menüsünde ilgi alanına dayalı reklamcılık için kullanılan devre dışı bırakabilirsiniz. Bu seçenek Ayarlar uygulamasında> Hesaplar (Kişisel)> Google> Reklamlar (Ayarlar ve Gizlilik) bulunabilir> ilgi alanına dayalı reklamları devre dışı bırakın.
********************
MACERA ZAMANI ve ilgili tüm karakterleri ve öğeleri Cartoon Network ve 2015 © ticari markalarıdır. Bir Time Warner şirketi. Her hakkı saklıdır.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.globalfun.masters.google&hl=tr
https://yadi.sk/d/DFIGi8hO3Bomh3

Hiç yorum yok