Header Ads

WinRAR 5.31 (Windows)

WinRAR programı sıkıştırılmış dosyaları yani RAR, ZIP, 7-Zip, ISO uzantılarına sahip arşiv dosyalarını çıkarabilmek ve sıkıştırılmış hale getirmek için kullanılan bir programdır.


Bilgisayarınızda ekstra yer kazanmak için veya internette paylaşacağınız, arkadaşlarınıza veya işyerinizdekilere dosyaları sıkıştırılmış olarak gönderebilir bu sayede upload ve download aşamalarında geçen zamandan tasarruf edebilir ve aynı zamanda interten kotanızın kullanım durumunu da azaltabilirsiniz.

Programın tek dezavantajlı özelliği ise ücretli lisansa sahip olması. Bu durumda aşağıdaki linten deneme sürümünü indirebilir ve deneme süresi boyunca programı tüm özellikleri ile deneme imkanı bulabilirsiniz. Süre bitiminde her winrar dosyası açışınızda size uyarı verecektir fakat yinede programı kullanabiliyorsunuz.

Ayrıca WinRAR'dan daha fazla sıkıştırma yapmanızı sağlayan (Solid sıkıştırma) 7Zip programını da ücretsiz lisans ile indirmenizi ve denemenizi tavsiye ederiz.

Winrar en son sürüm indir:
http://turbobit.net/f32bwgwur50z.html

Gelişmiş bir dosya sıkıştırma ve sıkıştırılmış dosya açma programı olan WinRAR ile RAR, ZIP, 7-Zip, ISO, CAB, ARJ, LZH, TAR, ACE, Gzip, UUE, BZIP2 ve daha birçok farklı uzantılı dosyayı hızlı ve kolay bir şekilde açabileceğiniz gibi isterseniz bilgisayarınız üzerinde yer alan dosyaları da yine WinRAR yardımıyla tekrar bu formatların birçoğunda sıkıştırma şansına sahipsiniz. 

Hiç yorum yok