Header Ads

DAEMON Tools Lite 10.3.0.0152 (Windows)


Deamon Tools Lite, bilgisayarınızda sanal disk (sanal sürücü) oluşturmanızı sağlayan bir programdır. oluşturacağınız sanal diskler sayesinde bilgisayarınızda takılı olmasa bile daha önceden kaydettiğiniz imaj dosyalarını aktif edebilir ve sanki CD veya DVD takmış gibi bilgisayarınızda kullanabilirsiniz.

Disk Soft tarafından üretilen program ile Win8/Win7/Vista/WinXP/Win10/Win8.1cihazlarınızda Türkçe olarak programı kullanabilirsiniz.

CCD, BWT, MDS, CDI, NRG, PDI, B5T, CUE, BIN, ISO ve ISZ gibi tüm popüler uzantıları destekleyeren DAEMON Tools Lite, yardımıyla Ultra ISO, Magic ISO veya Power ISO gibi farklı programlar yardımıyla oluşturulmuş olan imaj dosyalarını da kolaylıkla oynatma şansına sahiptir. Tek yapmanız gereken şey sabit diskiniz üzerinde yer alan imaj dosyalarını seçmek ve DAEMON Tools Lite yardımıyla oluşturmuş olduğunuz sanal sürücüler üzerine yerleştirmektir.

Kendi imaj dosyalarını da oluşturmanıza olanak sağlayan program yardımıyla; CD/DVD/Blu-ray diskleriniz üzerindeki verileri ISO, MDS, MDF ve MDX uzantılı imaj dosyaları olarak bilgisayarınız üzerine kaydedebilirsiniz.

4 adet sanal sürücü oluşturmanıza izin veren DAEMON Tools Lite, sıradan bir bilgisayar kullanıcısının ihtiyaçlarını fazlasıyla yerine getirmektedir. Tüm CD ve DVD sürücüleriyle uyumlu şekilde çalışan program, kendi imaj dosyalarınızı oluşturmak istediğiniz zaman CD ve DVD'lerin koruma yöntemi ne olursa olsun dönüştürme işlemlerini sorunsuz bir şekilde tamamlar.

Piyasada en çok kullanılan sanal disk oluşturma programları arasında yer alan DAEMON Tools Lite, sahip olduğu gelişmiş özellikler ve ücretsiz olması nedeniyle özellikle oyunseverler ve arşivciler tarafından çok kullanılmaktadır.

Kolay kullanımı ve gelişmiş özellikleri nedeniyle piyasadaki birçok ücretli programı aratmayan DAEMON Tools Lite, sanal sürücü ve kendi imaj dosyalarınızı oluşturma konusunda mutlaka tercih etmeniz gereken yazılımlardan bir tanesidir.

Aşağıdaki linkten programı ücretsiz olarak indirebilirsiniz:
http://turbobit.net/24jxr38hytk6.html


Hiç yorum yok