Header Ads

Internet Download Manager 6.25.17

İnternet Download Manager 6.25.17

Internet Download Manager, internetten dosya indirilmesi işlemini yaklaşık 5 kat daha hızlı gerçekleştirmenizi sağlayan bir dosya indirme programıdır. Mozilla Firefox, Chrome, Opera ve Internet Explorer gibi en çok kullanılan tarayıcılar ile uyumlu çalışan program ayrıca yarım kalan dosya indirmelerinizde kaldığınız yerden devam etme özelliği ile diğer programlardan bir adım öne geçiyor.

İnternet Download Manager programını yükledikten sonra kendisi otomatik olarak güncellemeleri takip ediyor ve kendini güncelliyor bu sayede sürekli olarak en güncel programa sahip oluyorsunuz.

Dosya indirme hızınızı arttıran İnternet Download Manager bunu bilgisayarı yüksek güçte kullanmadan yapıyor ve gelişmiş özellikli profesyonel bir yazılım olarak dikkat çekiyor.

Programın tek sorunu ücretli lisans ile çalışıyor olması. Program serial key satınalarak crack işlemi gibi illegal yöntemlere başvurmadan tam sürüm yapabilirsiniz. Aşağıdaki linkten İnternet Download Manager'in deneme sürümünü indirebilirsiniz.

http://turbobit.net/9an30shq88gt.html



Hiç yorum yok