Header Ads

Easy Hits 4u ile hem para hemde hit kazanın nasıl çalışır

Easy Hits 4'u sitesine üye olup sayfaları gezerek kredi ve para kazanabilirsiniz. Kredi ve paralarınız iki ayrı hesaptadır isterseniz paralarınızı da krediye çevirebilir internet site veya facebooke vb. sayfalarınıza link göderebilirsiniz.

Dünya genelinde çok kullanılan bir program olduğu için bu program ile günde dünya geneli binlerce, sadece Türkiye lokasyonlu ise yüzlerce hit site ve sayfalarınıza çekebilir bu sayede hem ücretsiz reklam yapmış hemde arama motorlarında (google vb.) üst sıralarda çıkacaksınız.

Bu site ile zayaretçileri 40 saniyeye kadar sitenizde tutabilirsiniz buda site alexa değerinizin düşmesine de katkı sağlayacaktır.

Sitede surf yaparak kredi ve para kazanmak ise çok kolay. Sayfaları gezerken sol üstte 5 adet resim çıkıyor bu resimlerden 2 tanesi birbirinin aynısı. Bu aynı olan resimlerden birine tıklayarak işlemi başarı ile gerçekleştirebilir ve sonraki sayfaya geçebilirsiniz.

1000 Sörf yapınca 0.3 dolar kazanıyorsunuz ve 3 dolar birikince paranızı hesabınıza çekebiliyorsunuz.

Aşağıdaki resimlere tıklayarak bizim referansımız olarak sisteme katılabilirsiniz. Mayıs 2016 itibari ile toplam 215 kişi oldu bu sisteme bizimle başlayan. Sayfaya yorum gönderirseniz sorularınızda site yazar ve editörleri olarak memnuniyetle yardımcı olabiliriz.


http://www.easyhits4u.com/?ref=daniel1336

Hiç yorum yok