Header Ads

Google Cardboard 360 Derece Sanal Gerçeklik Uygulaması


Google tarafından geliştirilen Cardboard uygulaması ile cep telefonlarınızda 360 derece sanal gerçeklik deneyimi yaşayabilirsiniz. 50MB boyutundaki bu uygulama google play üzerinden 10 milyon kez indirildi ve kullanıcılardan 4.2 puan almayı başardı. Sizde aşağıdaki linten indirin ve cep telefonunuzdan sanal gerçeklik deneyimi yaşamaya başlayın.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.samples.apps.cardboarddemo&hl=tr

Güncelleme:

Sabah gazetesi ile 26 Mayıs 2016 günü ücretsiz olarak Cardboard gözlüğü alabilirsiniz. Detaylar için aşağıdaki linkleri inceleyebilirsiniz.
http://www.tiklaindir.in/2016/05/atv-plus-uygulamas-ile-3d-turkiye-kupas.html
http://www.promosyongazetesi.com/sabah-360-sanal-gerceklik-gozlugu/ 
http://www.tiklaindir.in/2016/05/atv-plus-uygulamas-ile-3d-turkiye-kupas.html

Cardboard, akıllı telefonunuza sanal gerçeklik getiriyor. Cardboard uygulaması, favori SG deneyimlerinizi başlatmanıza, yeni uygulamalar keşfetmenize ve bir gözlük hazırlamanıza yardımcı olur.
Dahil edilen bir dizi demoyu da deneyin

Earth Google Earth'te hayal gücünüzün sizi götürdüğü yerlere uçun.
Tour Guide Yerel bir rehberle Versay Sarayı'nı ziyaret edin.
My Videos Videolarınızı devasa bir ekranda izleyin.
Exhibit Kültürel eserleri her açıdan inceleyin.
Photo Sphere Çektiğiniz fotoğraf kürelerine bakın.

Kuzey Kutbu'na Yolculuk Kuzey sumruları ile yan yana uçun, kendi çiçek bahçenizi yaratın, kuzey ışıklarının altında dinlenin ve daha pek çok deneyim yaşayın.

Bu uygulamadan tam olarak yararlanmak için bir Cardboard gözlüğüne ihtiyacınız vardır. http://g.co/cardboard adresinden daha fazla bilgiye ulaşabilir ve kendi Cardboard gözlüğünüzü edinebilirsiniz. Yaşadığınız deneyimi http://g.co/cardboarddevs adresinde Google+ topluluğu üzerinden paylaşın.

Bu uygulamayı kullanarak, Google Hizmet Şartları'na (http://www.google.com/accounts/TOS), Google'ın genel Gizlilik Politikası'na (http://www.google.com/intl/tr/policies/privacy/) ve aşağıda yer alan ek şartlara uymayı kabul edersiniz. Google Hizmet Şartları'nda da belirtildiği gibi bu uygulama bir Hizmettir ve Hizmetlerimizdeki yazılımlarla ilgili şartlar, bu uygulamayı kullanımınız için geçerlidir.
Bu uygulamayı sürüş esnasında, yürürken veya dikkatinizi dağıtarak ya da zihninizi karıştırarak gerçek dünyadaki trafik veya güvenlik kurallarına uymanıza engel olacak durumlarda kullanmayın.






Hiç yorum yok