Header Ads

Advanced SystemCare 9.3.0.1119

Advanced SystemCare 9.3.0.1119


Advanced System Care programı bilgisayarınızı hızlandıran ve bakım yapan en başarılı sistem optimizasyon programlarından biridir.



Başlangıçta free lisans olarak indirebileceğiniz ve kullanabileceğiniz program bir süre kullandıktan sonra ağır çalışan bilgisayarınızı canlandırıyor ve ilk günlerindeki haline geri döndürmenizi sağlıyor. Programın basit arayüzü ile birkaç tıklama ile zor işlemleri kolayca yapabilir ve bilgisayarınızı hızlandırabilirsiniz.


Programın bilgisayarın ilk açılırken hızlanması ve çalışma esnasında hızlanmasının dışında güvenlik tedbiri bakımından da abantaşları vardır. Farketmeden yüklediğiniz programlar yüzünden tercih edilen açılış sayfanız ve arama motorunuz değişebilir, bu program bu gibi istem dışı 3. yazılım programlarını engelleyerek açılış sayfası ve arama motorunuzun onayınız dışında değiştirilmesini engelliyor.


Advanced System Care size internet gizliliğide sağlıyor. Programda ilgili ayarı yaparak interneti kapattığınızda geçmiş sayfaların izlerini otomatik olarak silecek şekilde ayar payılandırabilirsiniz.

Programın en önemli özelliklerinden biri de programları önceliğe göre sınıflandırabilip güç ayarı yapabilmeniz. İkinci plan uygulamaların güç tüketimini azaltarak oyunlarda üst düzey performans almanız bu program ile sağlanabilmektedir.



Programı aşağıdaki linten deneme sürümü olarak indirebilirsiniz:
http://turbobit.net/41v4qtf5ht49.html

Bu program en iyi ücretsiz Windows programları listesinde yer almaktadır.
 

Hiç yorum yok