Header Ads

Android Strateji Oyunu Castle Clash (Kale Savaşı) Mod Apk İndir


Google playstore’da ki online android strateji oyunları içerisinde en detaylı ve eğlenceli oyunlardan bir tanesi Kale Savaşı (Castle Clash).

5 farklı dilde milyonlarca kişinin oynadığı bu android strateji oyununun Türkiye’de an itibariyle 330.000 oyuncusu var. Oyunun çok iyi kurgulanmış dinamikleri sayesinde oyundan ücretli gem alan da, tamamen ücretsiz oynayan da aynı zevki alabiliyor. Görsel açıdan çok iyi grafiklerle donatılmış olması ve sabit strateji temasına ek olarak online iken yapabileceğiniz ek bir çok hamle olması(arena savaşı, zindanlarda derece alma, mağaradan exp, altın, kırık kazanma), Kale Savaşı’nı bağlayacı yapan en büyük unsurlar.
Kale Savaşı oyununun diğer strateji oyunlarına fark atan 5 özelliği mevcut:


1- Yüzlerce Farklı Hero Seçeneği
Strateji ve rpg temalı android oyunlar için fark yaratan bir özellik olan hero(kahraman) seçeneği bu oyunun merkezine yerleştirilmiş ve oyun zevkini katlamış. Yüzlerce farklı hero içerisinden 5 hero seçebilme hakkınız bulunuyor. Kahramanlarınızı gem, or veya kırıkla alabiliyorsunuz. Kahramanlar 3 kategoriye ayrılmış – Sıradan, Elit ve Efsanevi.

Kahraman dükkanından kırık ile doğrudan satın alabildiğiniz kahramanları, gem veya or ile rastgele basarak da kazanabiliyorsunuz. Karzilla, Aşk Meleği, Oz, Balkabağı gibi oyundan doğrudan alamadığınız heroları gem ile basarak düşürme şansınız mevcut.
Kale savaşı oyununda hero’larınızı da yükseltebiliyorsunuz. Bunun için yine or ve kırık kullanıyorsunuz, heronun birincil özelliğini yükseltebildiğiniz gibi ikincil özelliğini de değiştirebiliyorsunuz. Bu açıdan %100 olmasa da özgünleştirilmiş hero’lar yaratma imkanınız oluyor.

2- Ücretli alınan gemleri, oyundan da elde edebilme
Kale Savaşı oyununda parayla aldığınız gemler ile birçok işi yapabiliyorsunuz. Altına çevirebilir, random hero basarak güçlü herolar düşürmek için şansınızı deneyebilir, inşaat halindeki binalarınızı anında bitirebilir veya eğittiğiniz bir askeri birliğinin eğitim süresini anlık olarak bitirebilirsiniz.
Oyunda bu kadar çok işe yarayan bir materyali temin etmek sandığınız gibi sadece satın alarak değil, oyunu aktif şekilde oynayarak da elde edebiliyorsunuz.

3- Yan görev opsiyonları
Yakın zamanda bir saldırı almışsanız ve ortalama 9 saatlik aktif bir kalkanız oluşmuşsa, başka bir kullanıcıya saldırarak kalkanı boşa çıkarmak istemezsiniz. Bu durumda yan görevlerde Or, kırık, altın, mana toplayabiliyorsunuz.

Arenada savaşarak Or toplayabilir, Mağaralardan gelen saldırılara karşı savunma yaparak kırık ve altın toplayabiliyorsunuz. Benzer şekilde zindanlara saldırarak or, kırık, altın ve mana kazanabiliyorsunuz. Oyunun bu özelliği oyuna sürekli bağlı kalma zorunluluğunu ortadan kaldırdığı için oyundan çabuk sıkılmanızı önlüyor.

4- Günlük Hediyeler
Kale savaşı oyunu yapımcıları oyuncularını soğutmamak için günlük hediyelerle sürekli küçük jestler yapıyor. Oyundaki gücünüze göre aldığınız rütbe doğrultusunda günlük “OR”, “Kırık” ve “Gem” hediyesi alıyorsunuz. Her üç materyal de oyun için çok önemli malzemeler.

5- Dengeli oyun dinamikleri
Belkide oyunun en önemli özelliği. Oyunda az süre online olmasına rağmen oyuna para harcayarak en iyi herolara sahip olmuş bir kullanıcının ezici üstünlük kurmasını engelliyor. Oyuna servet de dökseniz başarı elde edebilmek için aktif bir oyuncu olmanız gerekiyor.

Saldırı esnasında hero’larınızı saldırıya soktuğunuz noktadan sonra kontrolünü sağlayamıyorsunuz ve savunma yapan kullanıcı binalarını, duvarlarını ve kulelerini yerleştirirkenbaşarılı bir kurgulama yapmışsa yüksek levelli hero’larınız bile kolay bile heba olabiliyor.





Editör Notu: Android marketteki muadillerine (Clash of titans vb.) oranla daha çok özellik ve hero seçeneği ile online android strateji oyunu severlerin mutlaka denemesi gereken bir oyun. Oyuncuyu sadece ücretli gem almaya mahkum etmemesi ise geniş oyuncu kitlesine hitap etmesini ve oyun içi dengeyi çok iyi sağlayan bir özelliği. Kale Savaşı (Castle Clash) oyununu android marketten indirmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz. Mod apk linki cloud mail ru üzerine yüklenmiş 175 mb boyutundaki dosyamızın detayları: "Castle Clash Apk 1.3.23 Mod Hile Data"

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.igg.castleclash_tr&hl=tr
 http://bc.vc/xy0Mac2

Hiç yorum yok