Header Ads

Hotspot Shield VPN Yasaklı Sitelere Giriş Programı


Hotspot Shield programı VPN ile çalışan interte ve yerel ağlar üzerinden gelebilecek virüslere karşı koruma sağlayan bir kalkan programıdır. Bu program ile yapmış olduğunuz internet gezintileri ve yerel ağ üzerinden gelebilecek tehditlere karşı sisteminizi korumuş olacaksınız.

AnchorFree tarafından geliştirilen programda Türkçe dahil pek çok dil seçeneği mevcuttur. Win8/Win7/Vista/WinXP/Win10/Win8.1 cihazlarınızda programı kullanabilirsiniz.

Program güçlü şifreleme özellikleri sayesinde internet gezinmelerinizde sizi gizleyebilir ve yasaklı sitelere giriş yapabilirsiniz. Sadece bilgisayar ortamında değil ios ve android ortamlarında da bu programı kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Bu program ile kişisel bilgilerinizi koruyabilirsiniz. Diğer bir özellikte sistem kaynaklarını oldukça az kullanan bu program ile performans düşüklüğü yaşamadan rahatça kullanılabilir olması. Diğer proxy programlarına göre çok daha basit ve az reklamlı olan Hotspot Shield programını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:

Hotspot Shield İndir:
http://www.indirson.com/hotspot-shield-indir/

Hotspot Shield Özellikleri:
HTTPS şifrelemesi ile güvenli web deneyimi
Kişisel gizliliğiniz için IP adresi saklama
Yasaklı ve erişime engellenmiş sitelere girebilme
Wi-Fi bağlantı noktaları üzerinden gelebilecek saldırılara karşı tam koruma
Kablosuz ve kablolu bağlantılar için güvenlik
Çevrimiçi kişisel bilgilerinizi ve verilerinizi koruma altına alma

Hiç yorum yok