Header Ads

Easyhit4u ile nasıl surf yapılır, nasıl para kazanılır

EasyHits4u sitesi 2003 yılında kurulmuş, 1 milyondan fazla kayıtlı üyesi olan bir internetten para kazanma sitesidir.

İnternetten kazanma konusunda önyargılarınız olabilir ama biz tiklaindir.in sitesi editörleri olarak bu siteden 2010 yılından beri düzenli olarak gelir ve sitelerimize ziyaretçi sağladığımız için bu siteye çok güveniyoruz ve internetten para kazanmak istiyorsanız mutlaka denemenizi öneriyoruz.

http://www.easyhits4u.com/?ref=daniel1336

size kayıtlı diğer kullanıcıların sitelerinde sörf yaparak her tıklamanızda 1 yada 1,5 kredi kazandıran bir sistem üzerine kuruludur. Sitede çifte kazanç sistemi var, kazandığınız puanları isterseniz kendi sitenize ziyaretçi çekmek yada forumlarda hit satmak için kullanabilirsiniz. Kazandığınız puanların yanında her 1000 sörf için 0.3 usd kazanıyorsunuz ve 3 usd olduğu zaman paranızı hesabınıza çekebiliyorsunuz.

Sitenin güzel yanlarından biride kendi referans alt gurubumuzu oluşturabiliyoruz. Yani sizin linkiniz ile üye olanlarda size kazandırıyor.


Günde 250 sörf yaparsanız 7,5 cent kazanıyorsunuz. Fazla zamanınız varsa günde 1000 sörf yapabilir ve 30 cent kazanabilirsiniz, bu sayede 10 günde minimum ödeme tutarı olan 3$ miktarına ulaşabilirsiniz! Ayrıca günün en çok tıklayanına 1.5$ ödül verilmekte. 
 

Sitede ayrıca kademeli surf sistemiyle ekstra kazanma şansımızda var. Sitede ekstra kazanmak için 25-50-250 'li sistem uygulanmakta. İlk 25 sörfte hit kazanıyorsunuz çeşitli banner,text,site hiti vs. gibi ödüller var. 250 sörften sonra ekstra para da kazanabiliyoruz. Ödemeleri alertapay yada paypal'a isteyebiliyoruz. (Paypal'dan kendi banka hesabınıza parayı çekebilir yada internet alışverişlerinizde kullanabilirisiz kazandığınız dolarları)


Referanslar 5 seviyeden oluşuyor ve alt referanslardanda kazanabiliyorsunuz:
1.seviye - 10%
2.seviye - 5%
3.seviye - 3%
4.seviye - 2%
5.seviye - 1%
 
Hemen Üye Olmak İçin Tıklayınız


Sitenin en güzel yanı surf yapılacak sitelerin hiç bitmemesi! Online süreniz ne kadar yüksekse o kadar çok kazanabilirsiniz. Her site 20 sn süre gösteriliyor, daha sonra tek bir tık ile yeni siteye geçiyorsunuz.

easyhits4u ile isterseniz 3$ yapıp bunu hesabınıza istersiniz, yada kendi sitenizin reklamını yayınlayarak sizde sitenize hit kazandırabilirsiniz.


EasyHits4u sitesinde nasıl sörf yapılacağı ile ilgili aşağıda sizler için hazırladığımız resmi inceleyebilirsiniz, site geçişleri ve sürf yaparak kredi kazanmak işte bu kadar kolay.




Hiç yorum yok