Header Ads

En Çok İndirilen Mobil Uygulamalar


Akıllı telefon kullanıcıların söz konusu cihazları tercih etmelerinin en önemli nedenlerinden biri söz konusu telefonların mobil uygulamaların kullanımına imkân tanımasıdır. Güncel olan ve en yeni geliştirilen mobil uygulamalar arasında farklı pek çok tür sayılabilir. Örneğin Best Wallpapers HD 2.3.1. uygulaması pek çok farklı tarzda ve türde olan duvar kâğıtlarını kullanmanıza olanak sağlayan bir uygulamadır. Android işletim sistemli cihazlarda rahatlıkla kullanılabilir.

Çeviri Programları Da Var Mı?
Translator 2.9.1.0. adı verilen Bing Translator uygulaması ile çeviri işlemlerini mobil cihazda rahatlıkla yapmak mümkündür. Aynı zamanda Babylon 10.0.1 uygulaması da pratik şekilde çeviri gerçekleştiren uygulamalar arasında bulunmaktadır. Online çeviri yapan başka bir uygulama da Babylon1.0 uygulamasıdır. Aynı şekilde FingerTranslate 2.0.3 uygulamasının da istenen kelimeleri ve cümleleri çevirmekte kullanılan bir program olduğu bilinmektedir.

En Çok İndirilen Uygulamalar Nelerdir?
En çok indirilen uygulamalar arasında WhatsApp Massenger, Subway Surfers, Adobe Flash Player, Google Play, Facebook Mobil, Candy CrushSaga, Retrica, Tubemate Youtube Downlader, Talking TomCat, Pou, Flappy Bird, Hotspot Shield VPN, Tango, Istagram, Viber, Okey, Temple Run gibi uygulamalar bulunmaktadır. Tango ve Viber gibi uygulamalar ücretsiz mesaj ve görüntülü aramanın yapılabildiği uygulamalardır. Aynı zamanda bu cep telefonu ve tablet uygulamalarından internetten oynanabilen pek çok farklı oyun uygulamaları da bulunmaktadır. Takvim, ajanda ya da radyo uygulamaları da indirilebilmektedir.

Hiç yorum yok