Header Ads

İnceleme: Bug Heroes 2 İpuçları



Bug Heroes 2 Foursaken Media imzasını taşıyan bir oyun. İlk kez 2010 yılında piyasaya sürülen ilk versiyonunun devamı niteliğinde olan bu oyunda kahraman böceklerin savaşı kaldığı yerden devam ediyor. İkinci oyunda 25 Hero seçeneği ile çoklu veya tekli oyuncu modlarında amansız böcek savaşının içerisine dahil oluyoruz. Ios platformu için olan versiyonu şubatta apple markette yerini almıştı, android versiyonu ise geçtiğimiz günlerde android markette yerini aldı. MOBA türünde oyunları sevenlerin çok beğeneceği bu oyunu daha yakından tanımak ve oyunla ilgili 10 bonus ipucuna ulaşmak için

Tür

Sadece tek bir tür olarak sınırlandıramayacağımı bu Bug Heroes 2, aslında biraz rpg, biraz tower defense biraz da dual-stick shooter dinamiklerine sahip bir aksiyon oyunu. Bu sebepten oyun birçok incelemede bazen tower defense olarak kabul edildi bazen aksiyon kategorisine dahil edildi. Neticede bünyesinde birçok oyun türünden parçalar barındırmasıyla kısmen özgün bir tür.

Bug Heroes 2 Yenilikleri

İlk oyunundan farklı olarak Bumblebee boxer, Waterbug pirate gibi herolarla hero sayısı arttırılmış. Ek olarak yeni düşman türleri ve çeşitleri de eklenmiş. Oyuncular artık kendi bölgesine kurdukları füze kalkanları ile bölgelerini savunabiliyor ve bu şekilde değişik savaş stratejileri üreterek yeni silahlar elde edebiliyorlar.

Oyun Modları

Oyunu yalnız oynamak istediğiniz de görev tamamlama veya endless mode seçenekleri ile eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz. Multiplayer modda ise arkadaşlarınızla ister aynı takımda sırt sırta birlikte savaşabiliyor veya rakip olabiliyorsunuz.

Hiç yorum yok