Header Ads

Canavar Oyunları Oyna



Canavar Oyunları Oyna

İnternette tarayıcı üzerinden oynanan oyunlar arasında en çok sevilen kategorilerden birisi canavar oyunlarıdır. Oyunda macera yaşarken korku unsuru yaratan canavarlar ile heyecanı katlayabilirsiniz.

Günümüzün çok satan kitaplarına ve vizyonda gişe rekorları kıran filmlerine baktığımızda çoğunlukla vampir ve kurtadam gibi canavarların olduğu yapımları görüyoruz. Çok izlenen diziler arasında dünyada ve ülkemizde büyük bir takipçi kitlesi olan The Walking Dead (Yürüyen Ölüler) gibi yapımlarda ise zombilerle yaşanan zorlu mücadeleyi görüyoruz. Tüm bu yapımlar sayesinde artık çoğumuz vampir ve zombi gibi canavarları ve tabiki canavar oyunlarını seviyoruz.

Eğer sizde bu oyunları seviyor ve internet üzerinden oyun oynamak istiyorsanız bu konuda en iyi site olarak sizlere minioyun.org sitesini öneriyoruz. Siteye ve canavar oyunları kategorisine girerek birbirinden güzel ve heyecanlı maceralara atılabilirsiniz. Zevkinize göre 3D canavar öldürme oyunundan, canavar iyileştirme oyununa kadar pek çok çeşitte oyundan istediğinizi seçebilirsiniz.
Bu kategoride otoyoldaki zombiler, motorcu kabak kafa ve zombi ezmece gibi arabalı oyunları da oynayabilirsiniz. Yapboz oyunlarından da hoşlanıyorsanız; robot puzzle yapboz oyunu ile de güzel zaman geçirebilirsiniz. Ne kadar çok oyun çeşidi var dediğinizi duyar gibiyiz ama hepsi bu kadar da değil. Site üzerinden devlerin çağı ve Yeti (Beyaz kar canavarı) şehre saldırıyor gibi dev oyunlarından; uzaylıyı besle ve vampir besleme gibi farklı konseptte oyunlara kadar daha pek çok farklı ve en güzel canavar oyunlarını oynayabilirsiniz.

Hiç yorum yok