Header Ads

Object Dock - Windows Görev Çubuğu Özelleştirme Programı


Object Dock isimli program windows görev çubuğunu özelleştirmenizi ve bilgisayarınızın görselliğini arttırmanızı sağlayan etkili programlardan birisidir. Programın yapımcısı bir önceki yazımızda tanıttığımız Fences isimli programı da geliştiren Stardock Corporation firmasıdır.

Bu programı kullanmanız halinde bilgisayarınızın kendi görev çubuğunu gizleyerek ObjectDock programının kendi ikonları ile bilgisayarınızın ekranını bir tablet veya akıllı telefon görünümüne büründürebilirsiniz. Fences programı ile bilgisayarınızın sol ve sağ taraflarına özel alanlar eklediyseniz ObjectDock programı da bilgisayarınızın ekranının alt ve orta kısmında yer aldığı için (isterseniz bu alanı ayarlardan değiştirebilirsiniz) iki program birbiri ile entegre şekilde kullanılma imkanı da sağlıyor.

ObjectDock programını kendi sitesinden 30 gün deneme süreli olarak ücretsiz indirebilirsiniz.

http://www.stardock.com/products/objectdock/download.asp

ObjeckDock programından memnun kalır ve full sürüm yapmak için serial almak isterseniz 30 günlük deneme sürenizin sonunda 9.99 dolar ödeyerek programı satınalabilirsiniz.

Unutmadan söyleyelim eğer akıllı telefonlar ile aranız iyi ise bu uygulama ile bilgisayarınızın görüntüsüne de aşık olabilirsiniz. Bizim vazgeçemediğimiz ve görselliği üst seviyede olan bir program. Bağımlılık yapabileceği konusunda uyarıyoruz.

Hiç yorum yok