Header Ads

POKEMON DUEL NASIL OYNANIR

 

Pokemon Duel oyunu The Pokemon Company tarafından geliştirilen 2. pokemon oyunudur.

Bu oyunu aşağıdaki linkteki yazımızdan Google Play, App Store ve direkt APK dosyası olarak indirebilirsiniz:
Pokemon Duel APK indir
Daha önce Pokemon Shuffle Mobile isimli bir bulmaca oyunu çıkaran firmanın yeni oyunu olan Pokemon Duel geçtiğimiz yılın oyunu olan Pokemon GO'nun yarattığı rüzgarı arkasına alarak kısa sürede milyonlarca indirilme sayısına ulaşmıştır.

Pokemon Duel nasıl oynanır, İpuçları Nelerdir:

Oyun tutorial yani alıştırma bölümü ile nasıl oynanacağını konusunda alıştırma yapmamızı sağlıyor. Önce oyuna kimin başlayacağına karar veriliyordaha sonra strateji savaşı başlıyor.



Oyun aşağıdaki resimdeki gibi bir alanda oynanıyor. Mavi hücre sizin kaleniz, bu kaleyi kaybederseniz oyunu kaybedersiniz. Aynı şekilde turuncu hücre yani rakibin kalesini ele geçirirseniz oyunu kazanıyorsunuz.


Oyunda rakip pokemonun olduğu hücreye kendi pokemonunuzu sürerseniz aşağıdaki gibi bir ekranda spin yaparak hamlenizin sonucuna göre kazanıp kazanmayacağınız belli oluyor. Kaybeden pokemon oyun tahtasının dışında kalıyor.



Oyun sırasında pokemonlarınızın olduğu ekrandan takımınızdaki pokemonları değiştirebilir kazandığınız itemler ile pokemonlarınızı fusion yani level atlatma veya evolve evrim geçirme yaptırıp geliştirebilirsiniz.


Oyunda kazandığınız itemlerile süpriz pokemonlar açarak takımınızı güçlendirebilirsiniz aşağıdaki resimdeki Spinarak kazanabileceğiniz pek çok pokemondan sadece birisidir.

Oyunda en çok can sıkan ve eksi puan verdiğimiz durum ise internet bağlantı sorunudur. Oyun o kadar yavaş ki telefonunuzdan silmek bile isteyebilirsiniz daha oyunun başlarındayken. Umarız ilerleyen zamanlardaki güncellemelerile bu sorun da çözülecektir. Mevcut sürüm ile wireless (wi-fi) veya 4g bağlantınız dahi olsa açılma ve rakip bulma ekranlarında oyun bağlantı sorunu yaşatmakta ve oyun keyfinizi maalesef azaltmaktadır.

Hiç yorum yok