Header Ads

Paykasa Fiyatları


Paykasa Fiyatları
Paykasa fiyatları için size tavsiye ettiğimiz güvenilir ve hesaplı firma olan Dekakart’ı ziyaret edebilirsiniz. Siteye girdiğinizde göreceğiniz gibi en düşük tutar 10 Euro ve en yüksek tutar 500 Euro olmak üzere pek çok çeşitte kart seçenekleri mevcuttur. 

Euro olan Paykasa kartlarınızın fiyatlarına gelecek olursak her zaman için güncel kura göre değişkenlik gösterebilmektedir. Paykasa alırken dikkat etmeniz gerekenler güvenilir ve en iyi fiyat garantisi sunan firmalardan alışveriş yapmaktır. Size güncel kur rakamlarının altında satış yapmaya çalışan bilinmedik firmalardan kendi güvenliğiniz için uzak durmalısınız. 

Detaylı bilgi almak ve en uygun fiyata Paykasa kartına sahip olabilmek için canlı destek hattı üzerinden Dekakart yetkililerine 7/24 bağlantı sağlayarak Paykasa kart fiyatları hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Güncel Kurlar İçin; Paykasa Fiyatları: https://dekakart.com/paykasa-fiyatlari/

 

Paykasa Nedir

Birgün internette alışveriş yaparken neden ben kredi kartı bilgilerimi vereyim dedeniz mi? Evet ise Paykasa tam size göre. Kimlik bilgilerinizi gizli tutarak güvenli bir şekilde 16 haneli koddan oluşan Paykasa kartınız ile alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz.

 

Güvenlik

Paykasa kartların en güvenli özelliği kişisel verilerin gizli kalmasını sağlamasıdır. Tek kullanımlık Paykasa kart ile birçok yerde alışverişinizi güven içinde yapabilir, kişisel bilgilerinizin 3. şahısların eline geçmesini engelleyebilirsiniz.

 

Hızlılık

16 haneli pin kodu ile alışverişinizi gerçekleştirip siteye ödemenizi yapabilirsiniz. Sanal kart sayesinde soru yağmuruna tutulmadan ödemeleriniz gerçekleşir. Alışveriş tutkunları, son sürat online alışverişe bu kartla devam edebilir.

 

Bozdurma

Nakite ihtiyacınız varsa elinizdeki Paykasa’ları Dekakart’dan güvenli ve hızlı bir şekilde bozdurabilirsiniz.

 

7/24 Hizmet

Sizlere 7/24 Hizmet vererek her türlü sorununuza yardımcı olan firma Dekakart’ı ziyaret ederek bu harika servisten yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok