Header Ads

Tek Kişilik Elektrikli Araba Solo


Tek Kişilik Elektrikli Araba Solo

Elektrikli araba denince şüphesiz ilk akla Tesla adı geliyor. En son çıkan Tesla Model 3'ün getirdiği yenilikler gayet güzel görünsede; uzun süre bekleme süresi karşımıza büyük bir handikap olarak çıkıyor. İşte bu noktada yeni bir firma olarak sektöre sükseli bir giriş yapan Electra Meccanica Wehicles Cortp'un ürettiği Solo ideal bir seçim olarak karşımıza çıkıyor.

Solo'nun Özellikleri
160 KM menzili ile dikkat çeken Solo sadece 15.500 dolarlık bir satış rakamı ile piyasaya sürülecek. Fakat bu arabanın sizi şaşırtacak bir özelliği de var. Solo tek kişilik bir araba! Evet yanlış duymadınız Solo ufacık bir araç ve sadece tek bir koltuğu bulunuyor. 160 KM menzilin dışında saate 140 kmph hızı ile ise otoyollarda da aracı rahatça kullanma imkanınız bulunuyor.

Batarya Paketini İnceleyelim
Lityum-iyon bataryaya sahip olan Solo, 6 saatte 110 V ile tam şarj oluyor. 220 V ile ise bu sürenin yarısı yani 3 saatte şarj olma özelliğine sahip. Radyo gibi basit ihtiyaçların dışında şaşırtıcı genişlikte diyebileceğimiz bagaj hacmi ile de tek kişilik yolculuklarda faydalı bir araç olarak karşımıza çıkıyorş

Ne Zaman Yollara Düşecek?

2018 Sonunda teslimatlara başlanması beklenen Solo elektrikli araba için 250 Dolar ücret ödeyerek ön sipariş verebilirsiniz.

Hiç yorum yok