Header Ads

Hotspot Shield 7.4.2 Windows İndir

Hotspot Shield, internetin en popüler proxy gizlenme programlarından biridir. Vpn programları arasında ilk sırada tercih edilen programı yazımızın devamındaki linkten indirebilirsiniz.

VPN sistemi ile çalışan Hotspot Shield yazılımı, VPN programı ve yasaklı sitelere giriş programı olarak bilinmektedir. Kişisel gizlilik ve güvenliğinizi sağlayarak bu program sayesinde internette rahatça gezinebilirsiniz.

Engelli ve yasaklı sitelere girmenin dışında, bedave oyun tokeni kazanılan oyunlarda bu tarz programlar avantaj sağlamaktadır. VPN programı ile oyuna girerek farklı ülkelerin sunmuş olduğu ücretsiz token kazanma fırsatlarından da faydalanabiliyorsunuz.

Erişime engellenen siteler bakanlıklar tarafından sadece bizim ülkemizde engellenmektedir. Hiçbir ülke bakanlığı siteyi tamamen kapatmamakta sadece kendi ülkesinden giden trafiği engellemektedir. Bu yüzden VPN programı Hotspot Shield kullanarak farklı bir ülkeden giriyormuş gibi kendinizi gösterebilir ve yasaklı sitelere girebilirsiniz. Resimde görüldüğü gibi bu program ile farklı ülkelerden giriş yapabilirsiniz internet dünyasına.

Programı ios, android gibi hem mobil cihazlarınızda, hem windows cihazlarınızda kullanabilirsiniz. Windows 7.4.2 versiyonunu aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.

Hotspot Shield VPN Programı İndirmek İçin Tıklayınız

Hiç yorum yok