Header Ads

Zenfone 2 Deluxe Special Edition İncelemesi



Asus Zenfone serisi ile piyasaya hızlı girmiş ve hızlı gelişirek amiral gemisi telefonlara yetişebilmişti. Bundan bir yıl önce Zenfone 2 serisini çıkararak büyük bir gelir ve başarı elde etti. Bunun üzerine rağbet gören telefonu Zenfone 2yi geliştirmeye karar verdi ve Zenfone 2 Deluxe Special Editionı tanıttı.

Zenfone 2 ZE551ML seri kodlu telefonuna göre yalnızca çipseti ve dahili depolama alanını arttırması fazla bir değişiklik yapmadığını gösteriyor.

Gelelim özelliklerine Asus Zenfone 2de kullandığı Z3580 Intel Atom çipseti bir üst seviyeye yani Z3590a yükseltmiş ve Zenfone 2de kullandığı  2.3/1.8 GHz hızı Quad-Core 2.5 GHze çıkararak kullanıcılarına bir Intel işlemcili telefon daha tanıtmış oldu.

Diğer özelliklerine gelelim;
Zenfone 2 de olduğu gibi çift kanal teknolojili 4GB LPDDR3 RAM kullanan ve yukarıda belirttiğim gibi dahili depolama alanını 128 GBa yükselten ASUS bu konuda yeni telefonunu satışa çıkardığında kullanıcılarını üzmemiş olacak. Ayrıca üzemeyeceği bir nokta daha varki oda yine depolama olarak telefonun yanında ek olarak 128 GBlık bir microSD kart verilecek. Yani bu telefon ihtiyacımzı fazlasıyla karşılamış olacak. Ayrıca 5.5 inçlik ve FHD (1080p) Corilla Glass 3 çizilmeye ve darbelere karşı dayanıklı ekranı, 3000mAh bataryası 13MP/5MP kamerası ile tatmin edici özelliklerde.

Zenfone 2 Deluxe Special Editionın fiyatı ve çıkış tarihi için ise kesin bir  bilgi henüz yok.

Hiç yorum yok