Header Ads

Samsung S5301 Özellikleri ve İnceleme

Samsung S5301 hakkında özellikleri ve diğer inceleme bilgilerini paylaşacağız. Fiyatı ve puanlama yorumlarımız da konumuzda yerini alacak. Tercih aşamasında oldukça önemli olan bu bilgileri, yazımızda takip etmenizi öneriyoruz.

Samsung S5301, işletim sistemi olarak Android OS, v4.0 (Ice Cream Sandwich) ile beraber gelen bir telefon. 104.9 x 57.9 x 12 mm ölçülerinde olan bu akıllı telefon. 97 gr ağırlığında. 7,2 Mbps bağlantı hızına sahip ve tüm akıllı telefon temel özelliklerini kullanıcılar sunuyor. Ekran çözünürlüğü için 240 x 320 Piksel değeri verilebilir. 2.8 inç olan ekranı LCD – TFT tipinde ve dokunmatik. Kamerası 2 MP, flaş ise yer almıyor. Telefon görüntülü konuşmayı desteklemiyor. 32 GB kadar hafızasının arttırılabilir olması avantaj olarak görülmeli. TV ve radyo desteği de mevcut durumda. 1200 Li-Ion olan bataryasının sağlamış olduğu maksimum konuşma süresi, 14 saat. Bekleme süresi ise 520 saat olarak karşımıza çıkıyor. Samsung S5301 için bu bilgilerin genel özellik bilgisi olduğunu ve çok daha önemli olan bilgilerin aşağıdaki başlığımızda yer alacağını söyleyelim. Yazımızı inceleyerek, fiyatı, rakiplerinin durumu gibi konularda bilgi sahibi olabilirisiniz. Yazımızın sonunda puanlama da yapacağız.

Samsung S5301 Yorumları ve Fiyatı

Samsung S5301, fiyat aralığı olarak 330-370 TL bandında bulunmakta bu fiyatlardaki az sayıda telefon tüm temel özellikleri taşımaktadır. Öncelikle bu konuda telefonun hakkını vermek gerekir. Şarj ile ilgili olarak iyi bir kullanım sunan telefon, bu konuda sorun çıkarmıyor. Ekranı da fiyatı nispetinde iyi görünüyor. Arttırılabilir hafızası ve Android tabanlı olması da telefon diğer artılarından sayılabilir. Ekstra özelliklerinden TV ve Radyo da öne çıkıyor. flaşın olmadığı bu telefonun kamerası 2 MP ve düşük bir değer. Bu fiyata çoğu modelin daha iyi kameraları mevcut. Telefonun puanı bizce 10 üzerinden 8. Unutulmaması gereken, incelememizin fiyat-kalite dengesini baz aldığıdır.

Hiç yorum yok