Header Ads

Champ Man 15 Android Para Hileli Mod Apk

 
 
Champ Man 15 Oyunu Türkçe olması ve orjinal kadroları ile spor içerikli android oyunları arasında üst sıralarda bulunmayı sonuna kadar hakediyor.
Champ Man 15 Money Mod apk ile birlikte sonsuz paranız olacak ve bu sayede tüm tesisleri son seviyeye kadar kolayca yükseltebileceksiniz. Aşağıdaki ekran görüntüleri tiklaindir.in ekibi olarak kendi Samsung S4 telefonumuzda yaptığımız denemeye ait ekran görüntüsüdür. Oyunculara istediğiniz kadar farklı pozisyonlar öğretebilir (aynı oyuncuya sol bek, stoper, sağ bek, orta saha vb. istediğiniz kadar özellik katabilir), penaltı gibi duran top özelliklerini 3 yıldıza getirebilir veya yoğun antreman moduyla istediğiniz gücünü 100 olan maksimum seviyeye getirebilirsiniz. Oyunda paralarınız 134 milyonda sabitlenmiş durumdadır istediğiniz kadar harcayın paranız azalmıyor.
Champ Man 15 Para Hileli modunu oynamak istemeyen oyuncular için Google Play linkinide aşağıda paylaşıyoruz. Bu modda oynarken dikkat etmeniz gereken ipuçları, transfer menüsünden bonservisi elinde olan oyuncuları ücretsiz olarak takımınıza katabilir, daha sonra bu oyuncuları satarak kaynak sağlayabilirsiniz. İlk sezonunuzda 2. ligden başlamak isterseniz kiralık oyuncular listesine bakmanızda fayda var gücü ortalama 65-70 arasında olan oyunculardan maaşı az olan oyuncuları kiralık olarak takımınıza katabilirsiniz. Oyuna Türkiye liginden başlamak isterseniz Osmanlıspor takımını tavsiye edebiliriz, Marek Sapara oyuncusu penaltı, frikik ve korner atışlarında 3 yıldıza sahip ve sezonun oyuncusu olmaya aday bu özellikleri ile. Sezon sonunda gol veya asist kralı çıkarırsanız ekstra bonuslar kazanıyorsunuz. Ayrıca tesislerden altyapıya önem vermekte fayda var bu sayede genç ve yetenekli oyuncular yeni sezon başında takımınıza eklenmiş oluyor.
 


1 yorum:

  1. İşe yarıyor ama 1-2 sezon sonra oyundan atmaya başlıyor, o yüzden çok tavsiye etmiyorum.

    YanıtlaSil