Header Ads

Samsung ile Marvel İş Birliğine Başladı


Güney Koreli teknoloji devi olan Samsung Firması geçtiğimiz günler içinde daha öncede olduğu gibi Marvel Entertainment şirketi ile birlikte olan ortaklığını açıkladı.

Yeni tablet modelini konferans ile tanıtmış olan Güney Koreli Teknoloji Devi olan Samsung Firmasının teknoloji düşkünleri bir kenara çizgi roman hayranlarına da büyük bir sürpriz hazırladı. Güney korenin teknoloji devi olan Samsung Şirketi, Marvel Entertainment şirketi ile beraber büyük bir işbirliğine gideceklerini resmi olarak duyurdu. Duyurulan bu yeni işbirliği  sayesinde Samsung Şirketinin ürünlerine sahip olan kullanıcılar Marvel Entertainment şirketinin özel içerikleri ve tecrübelerine erişme fırsatı yakalayabilecek.

İşbirliğinin kapsamı içinde Galaxy Tab S model tablet cihazını satın alan kullanıcılar Marvel Entertainment şirketinin geliştirmiş olduğu uygulamalarından 3 ay boyunca ücretsiz olarak yararlanabilme şansına sahip olacaklar. Ayrıca bu şanslı olan kullanıcılar daha henüz gösterime girmeyen ancak tamamlanmış olan  Marvel Entertainment Şirketinin filmlerinin ön izlemelerini de izleyebilme şansına sahip olmuş olacaklar. Güney Koreli Teknoloji devi olan Samsung Şirketinin pazarlama yetkilisi  Younghee Lee ise ”Bu iş ortaklığı bize büyük bir katkı ve çok büyük fırsatlar sağlamasını planlamaktayız.” şeklinde bir konuşma yaparak bu ortaklık ile ilgili yorumlamasını yaptı; Samsung Şirketinin Galaxy Tab S modelindeki cihazının özellikleri de çizgi roman hayranları ve takipçilerinin yüzlerini oldukça güldürebilecek  gibi gözükmeye başlıyor.

Hiç yorum yok