Header Ads

Apple hesabının attığı Tweet hadise oldu!


Resmi Apple hesabının attığı Tweet mesajı hadise oldu!
Daha evvelce rastgele bir Android telefon markası çalışanının ya da reklam yüzü olan birinin, iPhone vasıtasıyla Android telefon ile ilgili reklam mesajı atmasına denk gelmiştik. Fakat bu sefer hal değişti ve tam tersi yaşandı.

Resmi Apple Müzik hesabı geçen kasım ayında ünlü şarkıcı Ariana Grande'nin Christmas & Chill albümü ile ilgili bir tweet'e cevap verdi. Apple Müzik hesabı bir kalp sembolü ile beraber iTunes linki paylaştı. Buraya kadar her şey normal görünüyor. Madalyonun bir de diğeri yüzü var.

YouTube'ta teknoloji kanalı belirleme edilen ve araştırmalar yapan Marques Brownlee, tweet'in bir Android cihazdan gönderildiğini belirleme etti ve konuyu Twitter'da takipçileriyle paylaştı.

Apple Müzik, iOS cihazların yanı sıra Android amacıyla de kullanılabilir, fakat resmi bir Apple hesabının rakip bir cihazdan tweet atması ise iyi bir şey değil. Markanın imajına ters bir hal.

Geçtiğimiz haftalarda da Samsung Nijerya'nın resmi Twitter hesabı Note 9'u öven bir tweet paylaşmış, fakat bu mesajı iPhone'la atmıştı. Bu haldan sonra tweet'in kendisinin silinmesini bırakın, hesap da silindi.

Hiç yorum yok