Header Ads

Traktör Simülatörü 3D: Çiftlik Android Oyun




 Zeppy Studios tarafından geliştirilen android dünyasının bağımlılık yapan Traktör Sümülatörü 3D'nin çiftlik versiyonu çıktı. Bu oyunda gerçek çiftlik hayatını tecrübe edebileceksiniz. Yazımızın devamında indirme linklerini bulabilirsiniz.

Çiftlik Yaşamı Simülasyon Oyunu pulluk, tohumlama, sulama ve köy çiftlik malların taşınması içerir: Yeni Traktör Simülatörü 3D hazır.

Tamamen 3d detaylı traktör modelini sürün. Ulaştırma para kazanmak ve bir çiftçi gibi gerçekçi yetiştirme fantezi zevk için kırpma satmak, şehre bitkileri yırtılmıştı. direksiyon traktör veya plantasyon için itici çiftlik kapısı arkasında oturup. farklı yerlerde sürücü taşıyıcı silaj vagonu diger gerçekçi biçerdöver, mibzer, beko ve daha fazlası gibi ekleri ile traktör yükleyin. senin traktöre tarım çılgınlık ekleri eklemek için tersten yönlendirmek. Dikkatli sür ve çeşitli durumlar için bu büyük çiftçi araç paralel veya ters manevra. Teknede pürüzsüz kontrolleri ile hassas sürüş için gaz pedalına ve fren pedalını kullanın. yapmak kolay bir iş değil çiftlik arazisi üzerinde harman ya da silaj vagonu sürüş için iyi şanslar.

İpuçları: Nasıl Oynanır
oyun güzel kırsal tarım çiftliği ve tam köy ortamı ile gerçekten güzel. hasat ve tüm çiftlik simülasyon hikayesini tamamlamak için tarım simülatörü oyunları yeni bir bölüm Tanıtımı çiftlik azimle Threshers ve ekme gibi farklı ekipmanlara sahip bu köy çiftçi hayatın tadını çıkarın. Traktör Simülatörü 3D kendinizi bırakın: çoklu oyun seviyeleri ile Çiftlik Yaşamı gerçek çiftçinin hayattan zevk. , Bitkileri büyümeye, kara pulluk çiftlik su ve nihai ekinler hasat. bitkileri saman, arpa, buğday ve daha birçok gibi bitkileri ile yüklemek için kargo kamyon kullanmak hasat edildikten sonra. Sen köy ve şehir olacak çiftçi olarak yolları sürüş. tarım traktör, kargo kamyon sürücüsü ve sürme, hasat, ekim ve sulama yapmak için tepe çiftçi kamyon şoförü gibi oynayın. Tarım Simülatörü oyunları trend ama biz oynamak ve zevk için tam bir hikaye getirmek. traktör ve biçerdöver sürüş sürüş deneyimi, ulaşım zorlukları başarmak. gerçek hayat tarım simülatörü deneyimi hissediyorum ve çiftlik yetiştirme process.It inanılmaz bitki tohumları için çiftlik içinde döküm traktör manevra ve ardından sahadan olarak yetenekli çiftçi pulluk alın. yönetmek ve kendi tarım arazisi büyümeye oynayın. bitkileri etkileyen ve tarım alanlarının bakım alabilir mevsimsel değişiklikler konusunda dikkatli olun. büyüyen bitki ve sebze tarafından insanların ihtiyaçlarını yerine getirmek için oynayın. Sen Traktör Simülatörü 3D keyfine varacaksınız: Çiftlik Yaşamı oyunu oynayarak.

Ek 3D oyun ekstra özellikleri
Sürüş Traktör, Kamyon ve Çiftçilik Araçlar
Real Experience
Gerçek zamanlı Çiftçi Deneyim
Kendi çiftlikte her şeyi yönetme
Bir çiftlik olan tüm aşamaları keyfini
Hidrolik Devre ve ivme kürek ile Pürüzsüz direksiyon kontrolünü gerçekçi tarım kargo traktörle.
Kalite çiftlik ortamı.

Zappy stüdyo ile daha eğlenceli keşfedin

Bize, ailenizi ve arkadaşlarınızı eğlendirmek için oyunlarda daha eğlenceli yaratmada kendimizi meşgul tutmak için senin geri bildirimler ve derecelendirmeler değerlidir. Eğer Ele gereken herhangi bir hata bulursanız durumunda sadece bize bir e-posta göndermek, onu geliştirmek ve kısa sürede postanıza cevap verecektir.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zappy.realfarming.tractorsimulator.farmlife2016&hl=tr

https://apkpure.com/traktor-simulatoru-3d-ciftlik/com.zappy.realfarming.tractorsimulator.farmlife2016/download?from=details

Hiç yorum yok