Header Ads

HTC Explorer Özellikleri ve İnceleme


Htc Explorer için inceleme yazısı; özellikleri fiyatı ve karşılaştırma ile karşınızda. Yorumlarımızın sonunda da bir puanlama yaparak, konuyu detaylandırmaya çalışacağız.
 
Htc Explorer için Android 2.3 kullanılmış ve telefon maksimum 32 GB’a kadar arttırılabilir hafızalı. 108 gr ve 102,5 x 56 x 12,5 mm ölçülerine sahip. Düşük fiyatlı olan bu telefonla ilgili söylenebilecek olan en önemli şeyler arasında, temek akıllı telefon özelliklerine sahip olması geliyor. bağlantı değeri 14,4 Mbps. Bu dokunmatik ekranlı cihaz, 320 x 480 Piksel çözünürlüğünde. LCD – TFT tipinde ekranı, 3.2 inç boyutunda. Kamerası konusunda 3 MP olduğu ve flaş bulundurmadığını da ekleyelim. TV özelliği ve radyo yer alan bu model, bekleme süresi olarak 480 saat, konuşma süresi olarak da 7.5 saatlik süre sağlıyor. Bataryası 1230 Li-Ion. Telefonun en genel özelliklerini bu şekilde sıraladıktan hemen sonra, diğer önemli hususlara geçeceğiz. Karşılaştırma, yorumlama, fiyat, puanlama konularıyla cihazın çok daha yakından tanınmasını amaçlıyoruz.

Htc Explorer Fiyatı ve Karşılaştırma

Htc Explorer 300-350 TL aralığındaki fiyatı ile müşterilerinin karşısına çıkmakta. Bu fiyatların oldukça uygun olduğunu, genel piyasaya nazarında söyleyebiliriz. Bu fiyat civarında satılan çok sayıda modele göre durumuna değinerek, tercih aşamasında sizlere yardımcı olmaya gayret edeceğiz. Öncelikle telefonun temel özellikleri sağlaması ve kullanışlı olması iyi bir puanı hak ediyor. Kamerası da fiyatına göre iyi görünüyor. Flaş olması çok daha iyi olurdu ama böyle de fiyat kalite dengesini yakalamış durumda. Şarj konusunda da ortalama bir akıllı telefon kullanımı sunuyor. Ekran görüntü kalitesi, sorun olmuyor. Ekran boyutu ve arttırılabilir hafıza dikkat çekerken, bağlantı hızı ile veri indirme de telefonun sorun çıkarmadığı diğer ayrıntılar. Telefonu satın almayı düşünen arkadaşlara önermekteyiz. Puanlamamıza gelirsek, 10 üzerinden 9 puan alarak, kalite ve fiyat dengesi bakımından bizim desteğimizi kazanıyor.

Hiç yorum yok