Header Ads

Samsung S-Health



S-Health uygulaması size sağlıklı bir yaşam için önemli ipuçları veriyor. Uygulamayı kullanmak için telefona indirdikten sonra açmanız ve profilinizi oluşturmanız yeterli. S-Health programı yaş, cinsiyet, boy kilo ve benzer bilgilerinizi aldıktan sonra size gün içerisinde almanız gereken ideal kalori miktarını belirler ve sağlık panonuzda gösterir. S-Health uygulaması günlük olarak kaç adım attığınızı ve kaç kalori yaktığınızı size gösterir. Gıda izleyici menüsünden gün içerisinde yediğiniz yemekleri ekleyerek ne kadar kalori aldığınızı görebilirsiniz.

Egzersiz arkadaşı modunda ise gün içerisinde yaptığınız egzersizlerin kaydını tutabilir ve yaktığınız kalorileri görebilirsiniz. Manuel olarak girebileceğiniz uyku bilgileriniz, günlük aldığınız su ve kafein miktarı, kilo bilgileriniz gibi detayları da programa girerek günlük kaydını gelişiminizi geriye dönük takip edebilirsiniz.



Diğer uygulamaların aksine S-Healt programının çalışma prensibinde telefonun cebinizde olması gibi bir zorunluluğunuz bulunmamaktadır adım sayması için. Program konum bilgileriniz ve anlık hızınız ile kıyaslama yaparak telefon elinizde kullanım halinde dahi yürüyüş yapsanız adımlarınızı saymaya devam ediyor. S5 model samsun telefonlarda kalp ritmi ölçme sensörüde eklenen S-Healt uygulamasını telefonunuza google play üzerinden ücretsiz olarak indirerek sağlıklı bir hayata adım atabilirsiniz.

Hiç yorum yok