Header Ads

Football Chairman Pro İpuçları ve Mod APK

Football Chairman Pro İpuçları ve Mod APK

Milyonlarca euronun döndüğü futbol piyasasını kulüp başkanı olarak kasıp kavurmak istermiydiniz? Cevabınız evetse bu oyun tam size göre. Google play üzerinde ücretsiz lite versiyonu bulunan oyunumuzda en fazla 50 sezon oynanabilinmektedir. Pro versiyon ile ise sınırsız olarak oyunu oynayabiliyoruz. Mod apk dosyası ise sizi direkt olarak 400 milyon euro bütçe ile oyuna başlatıyor. Bu sayede özellikle birinci lig ve süper lige çıkana kadar para sıkıntısı hissetmiyorsunuz bile.

Türkiye Ligleri Var Mı?

Türkiye ligleri oyunun orjinalinde olmasada fanlar tarafından hazırlanan datebase dosyasını oyun başında indirerek istediğiniz lig ile oyuna başlayabiliyorsunuz. Fazla yıldız puanı olan database dosyalarını indirirseniz kusursuz olarak Türkiye liglerinde oyunu oynayabilirsiniz. Unutmadan söyleyelim mod apk dosyası maalesef sadece ingiltere ligi için geçerlidir. Yeni oyun başlatarak Türkiye liglerinde oynayabilirsiniz lakin bu durumda paranız sıfırlanacaktır.

Mod APK Olmadan Nasıl Oynarız (İPUÇLARI)

Oyunun mantığını çözdüğünüzde para hileli mod apk olmadan da oynayabilirsiniz. Oyunda Direct ve Passing olmak üzere iki tipte menejer ve oyuncu yer almaktadır. Tecrübeye göre direkt oyun kontra atak tarzı yani zayıf takımlara göre bir oyun, passing ise güçlü takımlara göre bir oyun anlayışını yansıtmaktadır. Takımın gücünü gösteren ise overall yani toplan takım puanınızdır.  
 

Futbolcu Özellikleri: Passing, Temperamental, Quiet

Çok fazla detaya boğulmadan kısaca takımınızdaki tüm oyuncuları ve manageri passing olarak seçerek oyuna başlayın. Futbolcuların özellikleri professional, quiet gibi yeşil renk görünen özellikler ise size artı puan getirecektir. Professional oyuncular daha az kart görürken agresive özellikli oyuncular daha fazla kart görerek takımı tehlikeye atmaktadır. Quiet özellikli oyuncular ise fazla yedek kalsa bile moral bozmayan ve sözleşme yenileme zamanı size aksilik çıkarmayan oyunculardır. Bu özelliklere dikkat ederek yeşil renk yani avantaj sağlayan özelliği olan oyuncuları almanız size avantaj sağlayacaktır. Ve en üst lige çıktığınızda yeni bir özellik sizi bekliyor olacak. Yeşil veya kırmızı renk değil direkt olarak altın rengi ile superstar oyuncular en üst ligde karşınıza çıkacak.

Menejer Özellikleri 

Menejerlerin 3 farklı alanda oyuna etkisi var. Maç yönetimi, oyuncu gelişimi ve transfer yeteneği. Maç yönetimi yüksek olan menejerler oyun içinde ciddi fark yaratıyor. Oyuncu gelişimi futbolcu ortalamanızdan düşük ise oyuncularınızın yeteneği gerileyecektir. Bu yüzden coaching özelliği yüksek olan menejer seçerek futbolcularınızın yetenek arttırmasını sağlayabilirsiniz. Bu durum futbolcuların transfer bedelinin artmasına ve daha iyi paralara oyuncu satmanıza olanak sağlayacaktır. Son özellik ise menejerin yapacağı transferlerin kalitesi ile alakalıdır. Birde yardımcı menejerler var oldukça katkı sağlıyorlar. Fakat alt liglerde maliyetleri sebebi ile iflasınıza yol açabilirler. Maddi durumunuza göre yardımcı menejer kadrosunu doldurabilir ve paragrafın başında bahsettiğimiz 3 yeteneğin gelişmesini sağlayabilirsiniz.

Antreman Tesisleri ve Gençlik Tesisi 

İlk etapta gençlik tesisini yükseltmek size getiriden çok götürü sağlayacaktır. Lakin en üst lige çıktığınızda 98 level yapacağınız gençlik tesisi size 95 ve üstü yeteneğe sahip futbolcular üretecektir. Eğer 90-95 aralığında futbolcu alt yapıdan çıkarsa kiraya göndererek gelişmesini sağlayabilirsiniz. Eğer ligde şampiyonluğa oynayan bir takıma sahipseniz 95 gücüne sahip oyuncular sürekli yedek kalıyor ve gelişemiyorlar. Antreman tesislerini ise kulüp gelirlerinize göre en iyi futbolcunuzdan bir kademe yüksek yaparak futbolcuların sürekli gelişmesini sağlayacak şekilde yapmalısınız. En iyi futbolcunuzdan iki kademe yüksek yapmanızın boşa masraftan başka bir etkisi olmayacaktır. MOD APK İNDİR: http://bc.vc/ILIF3RV

Hiç yorum yok