Header Ads

Kendi Siteniz İçin Android Uygulama yada Kendi Android Oyununuzu Yapma Resimli Anlatım


http://app.appsgeyser.com/Promosyon%20Gazetesi

AppsGeyser isimli site kendi sitemize ait android uygulaması veya kendi android oyunumuzu yapmaya olanak sağlıyor. Üstelik bunu uygulamanızı reklama boğmadan ücretsiz olarak yapmanızı sağlıyor, sadece uygulamanız içinde seçenekler kısmına tıklandığında, bu kısımdaki hakkında isimli bölümde AppsGeyser adı geçiyor.

http://www.appsgeyser.com/tr/create/start/

Yukarıdaki linke tıklayarak AppsGeyser sitesine ulaşabilirsiniz. Çıkan panelde kendi web sitenizin uygulaması, messenger, özel internet tarayıcınız, 9gag yada reddit tarzı resim programları, video indirme programı veya 2048 yada flappy bird tarzı kendi oyunlarınızı yapabilirsiniz.

Sitede oyunları özelleştirmek oldukça basite indirgenmiş. Sadece resimleri ve yazıları değiştirerek kendi oyununuzu yapabilirsiniz. Resimler konusunda şeffa arka plana sahip yani saydam olan resimleri (google da arama araçlarında saydam seçerek arama yapabilirsiniz) kullanırsanız çok daha şık görünümlü uygulamalar yapabilirsiniz.

Tarafımızdan yapılan www.tiklaindir.in site uygulaması ve 11 Türk Devleti Bayrağı kullanılarak yapılan 2048 Türk Bayrakları oyununu aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.

2048 Türk Bayrakları Oyunu İndir
Tikla İndir Site Uygulaması İndir

Uygulama Önizlemeleri:





Örnek Android Oyun Yapımı:

Resimler ile 11 Türk Devletinin bayrağı kullanılarak yapılan 2048 Oyunu Anlatımı:



Hiç yorum yok