Header Ads

Kim Aramış / CIA programından numaranızı silme



Kim Aramış / Cia uygulaması, kullanıcılarının rehberlerine ulaşarak numara havuzu oluşturan bir akıllı telefon programıdır.
Örneğin; Arkadaşınız sizi telefon rehberine “ilker lise” diye kayıt ettiyse, ve bu uygulamayı telefonuna indirip rehberini program veritabanına gönderdiyse sizin de numaranız ele geçirilmiş oluyor. Bundan sonra aradığınız kişilerde isminiz “ilker lise” diye çıkacaktır. 
Kim aramış / Cia programından numara nasıl silinir:
Bu programdan kaydınızı silmek oldukça kolay. Hatta istediğiniz her numarayı rehberden silebilirsiniz, bunun için aşağıdaki linke tıklamalı ve ülkeler kısmından Türkiye’yi seçmelisiniz. Telefon numaranızı girerek numaramı sil butonuna basmanız ile birlikte kim aramış / cia uygulamaları rehberlerinden anında silinmiş olacaksınız.
http://cia-app.com/self-service/numarami-sil/

Eğer firma bu şekilde bir link ile numara silme imkanı tanımamış olsaydı şikayet davaları ile uğraşmak zorunda kalacaktı. Bu tarz şikayet konuları ve davaları yaşamamak adına burada doğabilecek olan mağduriyetleri tek bir basit linkle gideriyor ve istemeyen kişilerin numarasını silmesine olanak sağlıyorlar. Sizde bu linki kullanarak kendinizi program veritabanından silebilirsiniz.

2 yorum:

  1. İşe yaradı, kendimi ve akrabalarımı sildim hep, numara kayıtlı değildir çıkıyor artık süper :)

    YanıtlaSil
  2. Calisiyor gercekten tesekkurler

    YanıtlaSil